13/11/2017 : educatieve avond cyberpesten

Cyberpesten

Gepest worden maakt je leven tot een heuse hel. Zeker als het ook online gebeurt: het komt extra hard aan en houdt niet op wanneer je thuis in je zetel zit. Hoe gaat cyberpesten precies in z’n werk? Wie zijn daders en slachtoffers en wie kijkt toe? Bestaat er een perfecte aanpak , waarom moet je vooral praten en hoe begin je daaraan? Dankzij deze sessie kun je ten strijde trekken tegen de cyberpest-plaag.

We werken met getuigenissen van kinderen/jongeren, ouders en experts. Via animatiefilmpjes en infographics krijgen ouders zicht op het mediagebruik van jongeren. De vorming is interactief opgebouwd met onder meer een quiz en een stellingenspel. Hierbij worden er heel wat concrete tips aangereikt.

Waar: Aalststraat 180, 9700 Oudenaarde.

Wanneer: Maandag 13 november 2017, 20u00 tot 22u00

Wie: Voor alle ouders en leerkrachten van Abraham Hans Basisschool.

Inkom: Gratis

Inschrijven kan tot vrijdag 10 november!

  • via mail oudercomite_abraham_hans@outlook.com
  • via facebook oudervereniging Basisschool Abraham Hans Oudenaarde
  • via telefoon 0497 64 72 11